Workshop 2018-03-07T09:14:41+00:00

MIMMIT PEINTTAA WORKSHOP

 

Mimmit peinttaa workshop on naisten ohjaama työpaja, jossa osallistujat tutustutetaan katutaiteeseen. Toteutamme työpajoja räätälöiden eri pituisia ja sisältöisiä kokonaisuuksia asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Tavoitteena on aktivoida ja rohkaista tyttöjä ja naisia mukaan toteuttamaan omaa luovuuttaan. Aiemmat erittäin positiivisen vastaanoton saaneet Mimmit peinttaa -hankkeemme toimivat rohkaisevana esimerkkinä.

Työpajoja myös muillekin kuin naisille!

Kysy tarjous: info@www.mimmit.net

Mimmit peinttaa -sketsaustyöpajat!

Kevään työpajat: TO 15.3. / TO 12.4. / TO 10.5. klo 17–20
(Toimintakeskus Happi: Sörnäisten rantatie 31, 00540 Helsinki)

Pajaan ovat tervetulleita, kaikki katutaiteesta kiinnostuneet yli 14-vuotiaat tytöt ja naiset. Pajassa piirretään omia luonnoksia tulevia maalailuja varten. Paikalla on aina myös kokeneempia katutaiteilijoita mukana, joilta voi kysyä vinkkejä ja neuvoa omien sketsien tekemiseen. Paja toimii myös verkostoitumis- ja kohtaamispaikkana jo aiemmin Mimmit peinttaan toiminnassa mukana olleille.

Ota mukaan oma sketchbook ja tusseja, jos sellaisia löytyy (ei pakolliset). Meiltä löyty myös papereita ja tusseja lainaksi.

Kerran kuussa pidettävien pajojen lisäksi mennään yhdessä maalaamaan piissit Suvilahteen aina seuraavana viikonloppuna (säävaraus, omat maalit mukaan). Tästä sovitaan aina tarkemmin osallistujien kesken kun tavataan.

Ohjaajana toimii RUUSA art / Rosa Kivinen.

Työpaja on ilmainen. Ilmoittautumiset työpajaan samana päivänä klo 14 mennessä ja muut kyselyt sähköpostitse info@mimmit.net tai Mimmit peinttaa FB-inboxiin.